Sıkça Sorulan Sorular

İlköğretim kurumlarında öğrencilerin okula devamları zorunludur. Öğrencilerin velileri ile okul yönetimleri, il/ilçe millî eğitim müdürlükleri, maarif müfettişleri, muhtarlar ve mülki amirler 222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanununun ilgili hükümleri gereğince çocukların okula devamını sağlamakla yükümlüdürler.

Hayır. Öğrencilerimize yönelik okulumuz yemek hizmeti sunmamaktadır. Öğrencilerimiz ihtiyaçlarını okulumuz kantininden sağlamaktadırlar. Öğrencilerimiz yemek ihtiyaçlarını öğlen verilen 40 dakikalık arada gidermektedirler.

Sosyal Etkinlik Bilgilendirme Formu okulumuz web sitesine yüklenmiştir. İlgili formu; "Okulumuz" sekmesinde yer alan "Dokümanlar" ve ardından "Sosyal Etkinlik Bilgilendirme Formu"na tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Sosyal Etkinlik Bilgilendirme Formunu kendi öğretmeninizden de talep edebilirsiniz.

Okulumuz resmi "kayıt bölgeleri" web sitesimizde yer almaktadır. Kayıt bölgelerimize; "Okulumuz" sekmesinde yer alan "Dokümanlar" ve ardından "Kayıt Alanlarımız" tıklanarak ulaşılabilir.

Öğretim programlarının yanında bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda öğrenci kulübü ve toplum hizmeti ile bu kapsamdaki diğer çalışmalar sosyal etkinlik olarak kabul edilir. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında öğrencilerimizin bilimsel, kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler ile toplum hizmeti çalışmalarına katılımı kayıt altına alınmaktadır. Bu bağlamda sosyal etkinliklerin artırılarak yaygınlaştırılmasının sağlanması, sosyal etkinliklere yönelik izleme ve değerlendirmenin yapılması ve her öğrenciye ait bir sosyal etkinlik portfolyosu oluşturulması amaçlanmıştır.

İlkokul kademesinde tam gün eğitim-öğretim yapılmaktadır. Dersler 08.50'de başlamakta ve 14.25'te sona ermektedir. Öğrencilerimizin yemek ihtiyacını karşılamak için 40 dk. öğlen arası verilmektedir.

Hayır. Okulumuzun anlaşmalı olduğu herhangi bir servis, ulaşım firması, şoför vb. yoktur. Servisleri velilerimiz kendi imkanları ile ayarlamaktadır.

Hayır. Okulumuzda 0-36 ay arası çocukların bakımlarının yapıldığı kreş hizmeti verilmemektedir.

Okulumuz anasınıfları kademesinde sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim-öğretim yapılmaktadır. Sabah gruplarında 2 şube, öğlen gruplarında 2 şube olmak üzere okulumuz bünyesinde 4 anasınıfı şubesi yer almaktadır.  Sabahçı grupta dersler 08.00-12.30; öğlenci grupta ise 12.45-17.15 arasında gerçekleştirilmektedir.

Evet. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğin 67. maddesi  gereğince, okul öncesi eğitimi kurumlarında öğrenim gören çocukların bakımı, eğitimi, temizlik ve sağlık giderleri ile kurumun genel temizlik ve diğer hizmetleri için velilerden alınacak aylık ücret miktarları Valilik Makamının Onayı ile alınmaktadır.

Hastaneden almış olduğunuz sağlık raporunuzu sınıf öğretmeninize teslim ediniz. Raporlar sınıf öğretmenleri tarafından e-okul platformuna girilmektedir.

Okulumuz kıyafetleri çarşıda okul kıyafetleri satan tüm mağazalarda bulunmaktadır. Okulumuzun ismini söyleyerek alabilirsiniz. Herhangi bir firma, mağaza vb. ile ticari hiçbir anlaşmamız yoktur.